همچنین برای آشنایی با نحوه تهیه دمنوش عناب هم میتوانید به مقاله طرز تهیه دمنوش عناب مراجعه کنید.
عناب دارای شاخص گلیسمی پایینی است، به این معنی که می تواند به تنظیم سطح قند خون و جلوگیری از سنبله و تصادف کمک کند.
در نتیجه، عناب دارای محتویات مفید و سالمی است که در مبارزه با هرگونه آسیب اکسیداتیو به بدن کمک میکنند، و از این طریق از کبد در برابر این تاثیرات مخرب محافظت مینمایند.
عناب آرامشبخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب میشود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده میکنند.
میوه عناب منبع غنی آهن و فسفر است که عناصر اصلی سلولهای قرمز خون هستند. اگر از کمبود آهن در خون یا کم خونی رنج میبرید، ممکن است علائمی مانند ضعف عضلانی، خستگی، سوء هاضمه، سرگیجه و سردرگمی شناختی را تجربه کنید.
از برگهای عناب بصورت ضماد میتوان در محل گزش عقرب گذاشت.
عناب خشک (برای مثال عناب خشک چینی) ویتامین ث و مواد معدنی بسیار بیشتری دارد. در این مطلب، درباره خواص عناب تازه و خشک مواردی بیان و سپس جدول ارزش غذایی عناب تازه و خشک ارائه خواهدشد.
خوشبختانه، عناب هیچ عارضه جانبی نداشته اما برخی افراد برای استفاده از عناب باید احتیاط کنند.
جالب است بدانید در برخی مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی استفاده میکنند و همچنین در برخی از کشورها با عناب مارمالاد و آب میوه درست کرده و از خواص آن بهرهمند میشوند.
عناب می تواند به بهبود عملکرد مغز کمک کند؛ این میوه شگفت انگیز فعالیت گلوتامات (انتقال دهنده عصبی) که باعث آسیب مغزی در افراد مبتلا به سکته مغزی، تشنج یا بیماری پارکینسون می شود را مهار می کند.
عصاره عناب به صورت موضعی برای درمان انواع تحریکات و التهابات پوستی از جمله پسوریازیس، اگزما و آکنه مورد استفاده قرار میگیرد.
منع مصرف : برای برخی افراد با بیماری های خاص عناب مناسب نیست و حتما قبل از مصرف عناب باید با پزشک مشورت کنند.
خواص شگفت انگیز برگه هلو خشک خواص عناب شده + طرز تهیه پر هلو در منزل
این اثر آنتی اکسیدانی میتواند به جلوگیری از تعداد زیادی از بیماریها کمک کند و همچنین استرس سیستم ایمنی و لنفاوی را کاهش میدهد.